PSV bereidt zich voor op geldinzameling in Champions League-wedstrijd in Glasgow

PSV bereidt zich voor op geldinzameling in Champions League-wedstrijd in Glasgow

PSV Eindhoven bereidt zich voor op een geldinzameling tijdens hun Champions League-wedstrijd tegen Celtic Glasgow. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 3 december in het Celtic Park in Glasgow.

De club uit Eindhoven heeft een speciale actie opgezet om geld in te zamelen voor de lokale gemeenschap. De opbrengst van de actie zal worden gebruikt om de lokale jeugd te ondersteunen met sportactiviteiten.

De actie is bedoeld om de lokale gemeenschap te helpen bij het verbeteren van hun levensomstandigheden. Het geld dat wordt ingezameld zal worden gebruikt om lokale sportfaciliteiten te verbeteren, waardoor kinderen en jongeren meer kansen krijgen om te sporten.

De club hoopt dat de actie een positief effect zal hebben op de levensomstandigheden van de lokale gemeenschap. PSV Eindhoven is van plan om de geldinzameling tijdens de wedstrijd te promoten, waardoor meer mensen geld kunnen doneren.

De club hoopt dat deze actie een positieve bijdrage kan leveren aan de lokale gemeenschap en dat ze zo hun steentje kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de mensen in Glasgow.