PSV begint met Tillman en Dest aan Champions League-duel tegen Lens

PSV begint met Tillman en Dest aan Champions League-duel tegen Lens

PSV begint aan het Champions League-duel tegen Lens met twee jonge spelers: de Amerikaanse verdediger Chris Richards en de Nederlandse rechtsback Sergino Dest. Beide spelers zijn pas 19 jaar oud en hebben nog maar weinig ervaring in het eerste elftal van PSV.

Richards kwam vorig jaar over van Bayern München, waar hij als jeugdspeler al veel ervaring had opgedaan. Dest kwam vorige zomer over van Ajax en heeft al een paar wedstrijden voor PSV gespeeld. Beide spelers zijn erg belangrijk voor de toekomst van PSV en hebben al laten zien dat ze klaar zijn voor de top.

Het is een grote stap voor beide spelers om mee te doen aan een Champions League-wedstrijd. PSV-trainer Roger Schmidt heeft er vertrouwen in dat ze hun best zullen doen en een goede prestatie zullen leveren. Hij heeft beide spelers al geprezen voor hun harde werk en inzet.

Het duel tegen Lens is een belangrijke wedstrijd voor PSV, omdat het de kans biedt om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League. Als PSV wint, is de kans groot dat ze door zullen gaan naar de volgende ronde. Daarom is het belangrijk dat Richards en Dest hun best doen om PSV naar de volgende ronde te helpen.

Het wordt interessant om te zien hoe Richards en Dest zich gedragen in hun eerste Champions League-wedstrijd. Als ze hun best doen, kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van PSV.