PSV begint met Tillman en Bakayoko tegen Volendam, Schouten afwezig

PSV begint met Tillman en Bakayoko tegen Volendam, Schouten afwezig

PSV begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Volendam in de Eredivisie. De ploeg van trainer Roger Schmidt zal zonder de geblesseerde Ryan Schouten moeten spelen. In plaats daarvan zullen de jonge spelers Tillman en Bakayoko de ploeg versterken.

Tillman is een 19-jarige middenvelder die dit seizoen al meerdere keren in de selectie van PSV heeft gestaan. Hij is een veelbelovend talent dat als een van de beste spelers in de jeugdopleiding van PSV wordt beschouwd. Bakayoko is een 20-jarige aanvaller die dit seizoen al meerdere keren in de selectie van PSV heeft gestaan. Ook hij wordt gezien als een veelbelovend talent dat veel potentie heeft.

Het is voor beide spelers een grote kans om te laten zien wat ze kunnen doen in het eerste elftal van PSV. Met Schouten er niet bij, zullen ze de verantwoordelijkheid op zich moeten nemen om PSV naar de overwinning te leiden.

Het belooft een interessante wedstrijd te worden, waarin we kunnen zien hoe Tillman en Bakayoko het doen in het eerste elftal van PSV. Het is voor hen een grote kans om te laten zien wat ze waard zijn en om hun plaats in het team te verdienen. Laten we hopen dat ze hun kans grijpen en PSV naar de overwinning leiden!