PSV begint met Schouten achterin aan beslissend CL-duel met Rangers: Bosz verrast

PSV begint met Schouten achterin aan beslissend CL-duel met Rangers: Bosz verrast

PSV begint aan een belangrijk Champions League-duel met Rangers met een verrassing in de verdediging. De Eindhovenaren starten met Denzel Schouten als rechtsback.

Trainer Phillip Cocu heeft voor deze verrassende keuze gekozen. Schouten is normaal gesproken een centrale verdediger, maar hij wordt nu gebruikt als rechtsback. De verwachting is dat de 21-jarige Schouten zijn taak goed zal uitvoeren.

Het is niet de eerste keer dat Cocu Schouten als verdediger gebruikt. Eerder dit seizoen speelde hij als verdediger tegen FC Groningen. Ook tegen AZ speelde hij als rechtsback.

Het is een verrassende keuze van Cocu, maar het is niet de enige. Ook Nick Viergever, die normaal gesproken rechtsback speelt, begint als centrale verdediger. Daarnaast begint ook Steven Bergwijn als centrale middenvelder.

Het is duidelijk dat Cocu deze keuzes heeft gemaakt om PSV zo sterk mogelijk te maken in het duel met Rangers. Het zal interessant zijn om te zien of deze tactische veranderingen het verschil kunnen maken in het duel.