PSV begint met Babadi in basis aan jacht op CL-ticket tegen Sturm Graz

PSV begint met Babadi in basis aan jacht op CL-ticket tegen Sturm Graz

PSV begint de jacht op een ticket voor de Champions League met een nieuw gezicht in de basis. Babadi Sarr zal vanavond in de basis staan tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League. De 21-jarige verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Metz en is sindsdien een vaste waarde in het elftal van PSV.

Het duel tegen Sturm Graz is cruciaal voor PSV. Als de Eindhovenaren winnen, zijn ze bijna zeker van een plek in de groepsfase van de Champions League. De Oostenrijkers hebben echter al laten zien dat ze een stugge tegenstander kunnen zijn. In de heenwedstrijd wonnen ze met 0-1, waardoor PSV het duel vanavond moet winnen om door te gaan.

Trainer Mark van Bommel heeft gekozen voor Babadi Sarr om de verdediging te versterken. De Senegalees heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor PSV. Hij is sterk in de duels, heeft veel loopvermogen en is ook goed in het opbouwen van aanvallen.

Van Bommel hoopt dat Babadi Sarr een belangrijke rol kan spelen in de jacht op een ticket voor de Champions League. Als PSV wint, staat het team bijna zeker in de groepsfase van het toernooi. Daarmee krijgt PSV de kans om te laten zien dat het een van de beste teams van Europa is.