PSV beëindigt contract El Ghazi voor het verstrijken van de transferdeadline

De transferdeadline is verstreken en PSV heeft een belangrijke beslissing genomen. PSV heeft het contract met Anwar El Ghazi beëindigd. El Ghazi was een van de belangrijkste spelers van PSV en had een contract tot 2021.

El Ghazi had al een tijdje aangegeven dat hij wilde vertrekken bij PSV, maar de club had geen interesse om hem te laten gaan. Toen de transferdeadline naderde, werd duidelijk dat PSV geen andere keuze had dan El Ghazi te laten gaan.

De club heeft bevestigd dat het contract met El Ghazi is beëindigd. De speler heeft al aangegeven dat hij graag naar een andere club wil verhuizen, maar het is nog niet duidelijk waar hij naartoe gaat. Er wordt gespeculeerd dat hij naar een buitenlandse club gaat, maar er zijn ook geruchten dat hij naar een andere Nederlandse club gaat.

Het is jammer dat PSV El Ghazi moest laten gaan, maar de club moest de juiste beslissing nemen voor de toekomst. De club heeft nu meer financiële ruimte om nieuwe spelers aan te trekken en kan zich voorbereiden op de volgende transferperiode.

Het is nog niet bekend waar El Ghazi naartoe gaat, maar het is duidelijk dat PSV een belangrijke speler heeft verloren. Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst voor hem in petto heeft.