PSG wint topper tegen Dortmund, Manchester City draait achterstand om

PSG heeft afgelopen woensdagavond een spectaculaire overwinning behaald in de Champions League. In een spannende topper tegen Borussia Dortmund wist PSG met 2-1 te winnen.

De wedstrijd begon met een doelpunt van PSG-speler Neymar, die de score opende in de 25e minuut. Dortmund kwam echter terug in de tweede helft met een doelpunt van Marco Reus, waardoor de stand gelijk werd.

In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Kylian Mbappé voor PSG, waardoor de Parijzenaars de overwinning binnenhaalden. Het was een belangrijke overwinning voor PSG, omdat het team nu bovenaan staat in hun poule.

Manchester City had ook een spannende wedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Na een achterstand van 0-2 wist Manchester City de stand om te draaien en wonnen ze uiteindelijk met 3-2.

Het was een belangrijke overwinning voor Manchester City, omdat het team nu bovenaan staat in hun poule. De overwinningen van PSG en Manchester City betekenen dat beide teams goede kansen hebben op het bereiken van de volgende ronde van de Champions League.