PSG wint na lange tijd weer eens in San Siro door nederlaag van Torino na doelpunt van Schuurman

PSG heeft na een lange tijd weer eens gewonnen in San Siro. De ploeg uit Parijs versloeg Torino met 1-0 door een doelpunt van Schuurman.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor PSG, maar deze werden niet benut. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het steeds duidelijker dat Torino de betere ploeg was. Ze hadden meer balbezit en creƫerden meer kansen.

In de tweede helft kreeg PSG een penalty, maar deze werd gemist door Schuurman. Toch bleef PSG aanvallen en uiteindelijk scoorde Schuurman in de laatste minuut van de wedstrijd.

Het was een geweldige overwinning voor PSG, die al lange tijd niet meer had gewonnen in San Siro. Het was ook een grote prestatie van Schuurman, die na zijn gemiste penalty toch nog het verschil maakte.

De overwinning was ook belangrijk voor PSG, omdat ze nu weer in de race zijn voor de titel. Als ze hun goede vorm vasthouden, kunnen ze misschien wel de titel pakken.