PSG-spelers bieden excuses aan voor kwetsende liederen over Marseille

De spelers van Parijs Saint-Germain hebben hun excuses aangeboden voor het zingen van kwetsende liederen over hun grootste rivaal, Olympique Marseille. De spelers werden gefilmd terwijl ze de liederen zongen tijdens een feestje in een Parijse nachtclub.

De spelers, waaronder Neymar, Kylian Mbappé en Marquinhos, werden gefilmd terwijl ze de kwetsende teksten zongen. De teksten bevatten onder meer beledigingen aan de stad Marseille en de mensen die er wonen.

De spelers hebben hun excuses aangeboden voor hun gedrag. In een verklaring zei PSG: “We willen onze excuses aanbieden voor het gedrag van onze spelers. We willen benadrukken dat dit gedrag niet representatief is voor de waarden van onze club.”

De Franse voetbalbond (FFF) heeft ook laten weten dat ze het gedrag van de spelers afkeurt. Ze hebben aangekondigd dat ze een onderzoek zullen starten naar de incidenten.

Het incident is een schande voor PSG en hun spelers. Het is belangrijk dat de spelers leren om respectvol met elkaar om te gaan, zowel op als buiten het veld. Alleen zo kunnen we een positieve boodschap uitdragen en een goede relatie met onze rivalen onderhouden.