PSG-avontuur van Groenen eindigt teleurstellend in ArenA: ‘Alles ging mis’

Het avontuur van PSG-speler Teun Groenen in de Johan Cruijff ArenA is voorbij. De voormalig speler van FC Twente had een teleurstellend einde aan zijn avontuur in Amsterdam. “Alles ging mis, het was een moeilijke periode voor mij”, zei hij na de wedstrijd.

Groenen kwam in januari naar PSG en speelde als verdediger. Hij kreeg de kans om zichzelf te bewijzen, maar het liep anders dan verwacht. In de laatste wedstrijd tegen Ajax was hij niet in staat om zijn ploeg te helpen en verloor PSG met 2-1.

Na de wedstrijd sprak Groenen over zijn ervaring bij PSG. “Het was een leerzame ervaring voor mij. Ik heb veel geleerd over het spel en de mentaliteit van de spelers hier. Maar helaas kon ik mijn ploeg niet helpen om te winnen.”

De 23-jarige verdediger heeft nu besloten om terug te keren naar FC Twente. “Ik ben blij dat ik terug kan gaan naar mijn oude club. Ik heb er veel zin in om weer te gaan voetballen en mijn prestaties te verbeteren.”

Hoewel Groenen teleurgesteld is over hoe zijn avontuur bij PSG is geĆ«indigd, is hij er toch dankbaar voor dat hij de kans heeft gekregen om bij zo’n grote club te spelen. “Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om bij PSG te spelen. Ik heb veel geleerd en ik hoop dat ik mijn kennis kan gebruiken om mijn prestaties bij FC Twente te verbeteren.”