Prinses Diana’s Iconische Schapentrui Verkocht voor Meer dan 1,1 Miljoen Dollar

Prinses Diana was een van de meest iconische figuren van de twintigste eeuw. Haar stijl en persoonlijkheid hebben een grote invloed gehad op de mode-industrie. Nu is er een stuk uit haar garderobe dat meer dan 1,1 miljoen dollar heeft opgebracht.

Het gaat om een schapentrui die Prinses Diana droeg tijdens een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk in 1996. De trui was ontworpen door de Britse modeontwerper Catherine Walker en was gemaakt van wol met een kabelpatroon. De trui werd verkocht aan een anonieme koper tijdens een veiling in Los Angeles.

De trui is een van de meest iconische stukken uit de garderobe van Prinses Diana. Het is een symbool geworden voor haar stijl en persoonlijkheid. Het is ook een herinnering aan haar liefdadigheidswerk en haar bijdrage aan de wereld.

De trui is niet alleen een stuk modegeschiedenis, maar ook een stukje cultuurgeschiedenis. Het is een symbool voor de invloed die Prinses Diana had op de mode-industrie en de wereld in het algemeen.

Hoewel de trui meer dan 1,1 miljoen dollar heeft opgebracht, is het niet alleen om geld te doen. Het is ook om de herinnering aan Prinses Diana levend te houden en om haar invloed op de wereld te herdenken.