Popicoon Paul Young Verloofd met Vriendin Lorna

Popicoon Paul Young Verloofd met Vriendin Lorna

Popicoon Paul Young heeft zijn liefde voor zijn vriendin Lorna bevestigd door haar ten huwelijk te vragen. De twee hebben hun verloving aangekondigd op sociale media en delen hun geluk met hun fans en volgers.

Popicoon Paul Young is een bekende Amerikaanse zanger en songwriter. Hij is vooral bekend van zijn hit “Everytime You Go Away” uit 1985. De zanger heeft veel fans over de hele wereld en is een grote inspiratie voor veel mensen.

Lorna is een Britse actrice die bekend is van haar rol in de televisieserie “The Office”. Ze heeft ook gewerkt aan verschillende films en televisieseries. Lorna is een gepassioneerde actrice die hard werkt om haar dromen waar te maken.

De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van de film “The Office”. Ze werden verliefd en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De twee hebben hun verloving aangekondigd op sociale media met een foto van hen samen met de boodschap: “We zijn verloofd!”

Het koppel heeft veel steun gekregen van hun fans en volgers. Ze worden gefeliciteerd met hun verloving en er wordt hen veel geluk toegewenst.

Popicoon Paul Young en Lorna zijn een prachtig stel en we wensen hen alle geluk toe in hun toekomst samen.