Politieagent gewond na schietpartij bij aanrijding met gestolen auto

Afgelopen donderdag is er een schietpartij geweest bij een aanrijding tussen een politieauto en een gestolen auto in de buurt van Rotterdam. De politieagent die betrokken was bij de aanrijding raakte gewond door de schoten.

De politie kreeg een melding dat er een gestolen auto in de buurt van Rotterdam was. Toen de politieagenten de auto probeerden te stoppen, reed de bestuurder weg. Uiteindelijk kwam het tot een aanrijding tussen de politieauto en de gestolen auto.

Tijdens de aanrijding begonnen er meerdere schoten te worden afgevuurd. De politieagent raakte hierbij gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld voor zijn verwondingen.

Gelukkig is de politieagent inmiddels weer uit het ziekenhuis ontslagen en is hij aan het herstellen van zijn verwondingen. De politie heeft de bestuurder van de gestolen auto gearresteerd en er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de schietpartij.

Het incident is een herinnering aan hoe gevaarlijk het werk van een politieagent kan zijn. We hopen dat de politieagent snel herstelt van zijn verwondingen en dat de dader wordt gestraft voor zijn daden.