Politie waarschuwt voor misdragende fans van clubs zoals Legia Warschau en wil hun toegang tot Nederland ontzeggen

Politie waarschuwt voor misdragende fans van clubs zoals Legia Warschau en wil hun toegang tot Nederland ontzeggen

De Nederlandse politie heeft waarschuwingen uitgegeven aan clubs zoals Legia Warschau over hun misdragende fans. De politie heeft aangegeven dat deze clubs hun supporters zullen moeten aanspreken op hun gedrag als ze naar Nederland willen reizen. Als de clubs dit niet doen, kan de politie hun toegang tot Nederland ontzeggen.

De politie heeft aangegeven dat er in het verleden incidenten zijn geweest waarbij Legia Warschau-fans betrokken waren bij gewelddadige incidenten in Nederland. De politie heeft ook aangegeven dat deze fans vaak betrokken zijn bij het verstoren van openbare orde en het veroorzaken van onrust.

De politie heeft aangegeven dat ze deze waarschuwingen serieus nemen en dat ze de clubs zullen aanspreken op hun gedrag als ze naar Nederland reizen. De politie heeft ook aangegeven dat als de clubs niet in staat zijn om hun supporters te beheersen, ze hun toegang tot Nederland kunnen ontzeggen.

De politie heeft aangegeven dat ze deze maatregelen hebben genomen om ervoor te zorgen dat Nederland een veilige plek blijft voor bezoekers uit het buitenland. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen die naar Nederland reist, zich veilig voelt en geen last heeft van misdragende fans.

De politie heeft ook aangegeven dat ze de clubs zullen blijven monitoren en dat ze maatregelen zullen nemen als er nog steeds problemen zijn met misdragende fans. Ze hopen dat de clubs hun supporters zullen aanspreken op hun gedrag en ervoor zorgen dat ze zich aan de wet houden als ze naar Nederland reizen.