Politie voert tevergeefs meer huiszoekingen uit in zoektocht naar Bretly Dorder

De politie heeft meer huiszoekingen uitgevoerd in een poging om de vermiste Bretly Dorder te vinden, maar helaas zonder resultaat. Bretly Dorder is een 22-jarige man uit de stad Utrecht die al sinds 5 januari 2021 vermist is.

De politie heeft verschillende huiszoekingen uitgevoerd in de omgeving van Utrecht, maar helaas zonder resultaat. Ook hebben ze verschillende tips ontvangen van mensen die mogelijk informatie hebben over de vermissing van Bretly Dorder, maar helaas heeft dit ook nog geen resultaten opgeleverd.

De politie is nog steeds op zoek naar Bretly Dorder en vraagt iedereen die informatie heeft over zijn verblijfplaats om contact op te nemen met de politie. Ook wordt er gevraagd aan iedereen die in de buurt van Utrecht is om alert te zijn en eventuele informatie over Bretly Dorder door te geven aan de politie.

De politie doet er alles aan om Bretly Dorder te vinden en vraagt iedereen om hulp. Als u informatie heeft over de vermissing van Bretly Dorder, neem dan contact op met de politie. Uw hulp kan ervoor zorgen dat Bretly Dorder weer veilig thuiskomt.