Politie voert grote actie uit bij Brussel-Zuid, resulterend in tientallen arrestaties

Vandaag heeft de politie een grote actie uitgevoerd in Brussel-Zuid. Er zijn tientallen arrestaties verricht in het kader van een onderzoek naar drugshandel in de buurt.

De politie kwam in actie na een lange periode van observatie en onderzoek. Ze hebben verschillende huiszoekingen uitgevoerd waarbij ze documenten, geld en drugs hebben gevonden. Ook zijn er verschillende verdachten gearresteerd.

De politie heeft aangegeven dat deze actie een belangrijke stap is in hun strijd tegen drugshandel in Brussel-Zuid. Ze hopen dat deze actie een signaal afgeeft aan de mensen die betrokken zijn bij de drugshandel in de buurt.

De politie heeft ook aangegeven dat ze de komende tijd meer acties zullen uitvoeren om de drugshandel in Brussel-Zuid te bestrijden. Ze hopen dat deze acties een duidelijk signaal afgeven aan iedereen die betrokken is bij de drugshandel in de buurt.

De politie heeft ook aangegeven dat ze de bewoners van Brussel-Zuid willen bedanken voor hun medewerking bij het onderzoek. Ze hopen dat de bewoners zich veilig voelen in hun buurt en dat ze samen met de politie kunnen werken om de drugshandel in Brussel-Zuid te bestrijden.