Politie start onderzoek naar zes jaar vermiste Britse tiener die ontvoerd is

Politie start onderzoek naar zes jaar vermiste Britse tiener die ontvoerd is

in Spanje

De Britse politie heeft een onderzoek gestart naar de verdwijning van een Britse tiener die al zes jaar vermist is. De tiener, genaamd Amy Fitzpatrick, is in 2008 op 15-jarige leeftijd ontvoerd in Spanje.

Amy’s moeder, Audrey Fitzpatrick, heeft de afgelopen jaren veel moeite gedaan om haar dochter terug te vinden. Ze heeft de Spaanse autoriteiten gevraagd om meer onderzoek te doen naar de verdwijning van Amy. Nu heeft de Britse politie eindelijk actie ondernomen en heeft een onderzoek gestart.

Het onderzoek wordt geleid door de Britse National Crime Agency (NCA). Ze hebben aangekondigd dat ze samenwerken met de Spaanse politie om meer informatie te verzamelen over de verdwijning van Amy. Ze zullen ook contact opnemen met mensen die mogelijk informatie hebben over wat er met Amy is gebeurd.

De NCA heeft ook aangekondigd dat ze een beloning van £20.000 uitloven voor informatie die leidt tot de opsporing van Amy. Ze hopen dat deze beloning mensen zal aanmoedigen om informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Audrey Fitzpatrick is blij dat er nu eindelijk actie wordt ondernomen om haar dochter terug te vinden. Ze heeft gezegd dat ze hoopvol is dat Amy gevonden kan worden en dat ze haar dochter terug zal krijgen.

Het onderzoek naar de verdwijning van Amy Fitzpatrick is een van de meest complexe zaken waarmee de Britse politie ooit te maken heeft gehad. Ze hopen dat met deze nieuwe ontwikkelingen er meer informatie boven tafel komt die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.