Politie ontvangt tientallen meldingen na nachtelijke slooptocht in Den Bosch

De politie in Den Bosch heeft tientallen meldingen ontvangen na een nachtelijke slooptocht in de stad. De schade is enorm en er zijn veel getroffen mensen.

De politie kreeg meldingen van verschillende mensen die getuige waren van de slooptocht. Volgens de getuigen waren er ongeveer twintig jongeren betrokken bij de actie. Ze hadden stenen, flessen en andere voorwerpen bij zich om te gooien.

De politie heeft verschillende locaties bezocht waar de schade was aangericht. Er zijn veel auto’s beschadigd, ramen gebroken en winkels vernield. Ook zijn er veel mensen die persoonlijk schade hebben geleden.

De politie is op zoek naar de daders en heeft een onderzoek gestart. Ze vragen mensen die meer informatie hebben om contact met hen op te nemen.

De burgemeester van Den Bosch heeft laten weten dat hij diep geschokt is door de gebeurtenissen. Hij heeft de politie gevraagd om hard op te treden tegen de daders. Ook heeft hij aangeboden om de getroffen mensen te helpen met het herstellen van de schade.

Het is belangrijk dat mensen die meer informatie hebben contact opnemen met de politie. Alleen zo kunnen de daders worden gevonden en gestraft. De politie doet er alles aan om de daders op te sporen en te vervolgen.