Politie onderzoekt fatale steekpartij in Nijmegen; zoekt naar drie verdachten

De politie van Nijmegen is momenteel een onderzoek gestart naar een fatale steekpartij die plaatsvond in de stad. Er zijn drie verdachten gezocht.

De incidenten vonden plaats op maandagavond rond 21.00 uur in de wijk Neerbosch Oost. De politie kreeg meldingen van een steekpartij en werd ter plaatse gestuurd. Toen ze aankwamen, troffen ze een man aan met ernstige verwondingen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar is later overleden aan zijn verwondingen.

De politie heeft de omgeving afgezocht en is op zoek naar drie verdachten. Ze hebben geen informatie over hun identiteit of hun mogelijke locatie vrijgegeven. De politie vraagt de bevolking om informatie te delen als ze iets weten over de verdachten of de incidenten.

Het onderzoek naar de steekpartij is nog steeds gaande en de politie doet er alles aan om de verdachten te vinden. Ze vragen iedereen die informatie heeft om contact op te nemen met de politie. Ze hopen dat ze snel meer informatie krijgen zodat ze de verdachten kunnen vinden en deze fatale incidenten kunnen oplossen.