Politie onderzoekt achtertuin naar vermiste Germa van den Boom sinds 1984

De politie heeft een onderzoek gestart naar de vermiste Germa van den Boom sinds 1984. De politie heeft een aantal rechercheurs naar de achtertuin van de familie Van den Boom gestuurd om te zoeken naar aanwijzingen die kunnen leiden tot de verdwijning van Germa.

Germa, die toen 16 jaar oud was, verdween op 20 juli 1984 uit haar huis in het dorpje Oostrum in Noord-Brabant. Hoewel er veel geruchten zijn geweest over wat er met haar is gebeurd, is er nooit bewijs gevonden dat haar verdwijning iets te maken had met een misdaad.

Het onderzoek naar de verdwijning van Germa begon in 1984, maar het heeft geen resultaten opgeleverd. Nu, meer dan 30 jaar later, heeft de politie besloten om het onderzoek opnieuw te starten. De rechercheurs hebben de achtertuin van de familie Van den Boom doorzocht op mogelijke aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van deze mysterieuze zaak.

De familie Van den Boom is erg blij dat de politie opnieuw een onderzoek is gestart naar de verdwijning van hun dochter. Ze hopen dat de rechercheurs eindelijk antwoord kunnen vinden op de vraag wat er met Germa is gebeurd.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over wat ze in de achtertuin hebben gevonden. Ze hopen dat hun onderzoek uiteindelijk kan leiden tot meer informatie over de verdwijning van Germa.