Politie neemt extra maatregelen bij restant Klassieker uit vrees voor nieuwe rellen rond ArenA

Politie neemt extra maatregelen bij restant Klassieker uit vrees voor nieuwe rellen rond ArenA

De afgelopen weken hebben we gezien dat er grote rellen uitbraken rond de ArenA in Amsterdam. De politie heeft daarom extra maatregelen getroffen voor de komende Klassieker tussen Ajax en Feyenoord.

De politie heeft aangekondigd dat er extra politie-eenheden zullen worden ingezet om de rust te bewaren. Er zal ook meer cameratoezicht zijn in de buurt van de ArenA. Daarnaast zal er een speciale taskforce worden opgericht om te voorkomen dat er nieuwe rellen uitbreken.

De politie heeft ook aangekondigd dat er strengere maatregelen zullen worden genomen voor supporters die betrokken zijn bij rellen. Supporters die betrokken zijn bij rellen zullen niet alleen worden gearresteerd, maar ook een stadionverbod krijgen.

De politie heeft ook aangekondigd dat er meer controles zullen plaatsvinden bij het stadion. Supporters zullen worden gecontroleerd op alcohol en drugs en er zal ook meer toezicht zijn op de toegang tot het stadion.

Het is belangrijk dat de politie deze maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe rellen uitbreken rond de ArenA. We hopen dat deze maatregelen ervoor zorgen dat iedereen veilig kan genieten van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord.