Politie meldt zware jaarwisseling: minstens tientallen agenten gewond

De jaarwisseling was dit jaar een zware dobber voor de politie. Minstens tientallen agenten raakten gewond bij incidenten die plaatsvonden in het hele land.

Volgens de politie waren er meer incidenten dan voorgaande jaren, waarbij agenten werden aangevallen of verwondingen opliepen door vuurwerk. Ook werden er meer mensen gearresteerd voor het overtreden van de coronamaatregelen.

De politie heeft meer mensen ingezet om de situatie onder controle te houden. Er werden extra patrouilles uitgezet en er werd meer nadruk gelegd op het handhaven van de coronamaatregelen.

Hoewel de politie meer mensen heeft ingezet, is het aantal incidenten en verwondingen hoger dan vorig jaar. De politie waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn met vuurwerk en om de coronamaatregelen te respecteren.

Het is belangrijk dat mensen zich aan de coronamaatregelen houden, zodat de politie niet meer mensen hoeft in te zetten om incidenten te voorkomen. Als we allemaal ons best doen, kunnen we ervoor zorgen dat de jaarwisseling volgend jaar veiliger en rustiger verloopt.