Politie Limburg zoekt naar vermiste man na fikse achtervolging bij visvijver

De politie van Limburg is op zoek naar een vermiste man na een fikse achtervolging bij een visvijver in de buurt. De verdachte is gevlucht na een incident waarbij hij betrokken was.

De politie kreeg een melding van een incident bij de visvijver. Toen ze ter plaatse kwamen, zagen ze dat de verdachte al was gevlucht. Er werd direct een zoektocht gestart om de verdachte te vinden.

De politie heeft verschillende middelen ingezet om de verdachte te vinden. Ze hebben onder andere honden ingezet om de verdachte te lokaliseren. Ook hebben ze de omgeving afgezocht met helikopters.

De politie vraagt iedereen die iets gezien heeft of iets weet over de verdachte om contact op te nemen met de politie. Ze vragen ook om geen contact op te nemen met de verdachte, maar om direct contact op te nemen met de politie.

De politie van Limburg doet er alles aan om de verdachte zo snel mogelijk te vinden. Ze hopen dat iedereen die informatie heeft, contact opneemt met de politie, zodat ze de verdachte zo snel mogelijk kunnen vinden.