Politie heeft afvoer demonstranten klimaatprotest afgerond, A12 blijft gesloten

Politie heeft afvoer demonstranten klimaatprotest afgerond, A12 blijft gesloten

De politie heeft de afvoer van de demonstranten die deelnamen aan het klimaatprotest op de A12 afgerond. Het protest begon vrijdagmiddag en duurde tot zaterdagochtend. De politie heeft de demonstranten verzocht om het gebied te verlaten en de A12 is weer vrijgegeven.

De demonstranten hadden zich verzameld op de A12 om hun steun te betuigen aan de klimaatbeweging. Ze wilden de overheid aansporen om meer te doen om de klimaatverandering tegen te gaan. De demonstranten waren vreedzaam en verzamelden zich in kleine groepen.

Hoewel er geen incidenten zijn gemeld, heeft de politie besloten om het protest te beƫindigen. Ze hebben de demonstranten gevraagd om het gebied te verlaten en de A12 is weer vrijgegeven.

De politie heeft aangegeven dat ze het recht van mensen om te demonstreren respecteren, maar dat ze ook verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de openbare orde. Daarom hebben ze besloten om het protest te beƫindigen.

Hoewel de demonstranten hun punt hebben gemaakt, blijft de A12 nog steeds gesloten. De politie heeft aangegeven dat ze de situatie blijven monitoren en dat ze de weg pas weer open zullen stellen als het veilig is.

Het klimaatprotest op de A12 is afgerond, maar de strijd tegen klimaatverandering gaat door. De demonstranten hebben hun steun betuigd aan de klimaatbeweging en hun boodschap is duidelijk: er moet meer worden gedaan om de klimaatverandering tegen te gaan.