Politie Etten-Leur waarschuwt voor dreigbrief met betrekking tot het ophangen van een Russische vlag

Politie Etten-Leur waarschuwt voor dreigbrief met betrekking tot het ophangen van een Russische vlag

De politie van Etten-Leur waarschuwt voor een dreigbrief die is verspreid in de stad. In de brief staat dat mensen die een Russische vlag ophangen, gevolgen kunnen verwachten. De politie heeft deze brief ernstig genomen en heeft een onderzoek ingesteld.

De dreigbrief is verspreid door een anonieme bron. Er staat in dat mensen die een Russische vlag ophangen, gevolgen kunnen verwachten. De politie heeft deze dreigbrief ernstig genomen en heeft direct een onderzoek ingesteld.

De politie van Etten-Leur waarschuwt mensen die een Russische vlag willen ophangen om voorzichtig te zijn. Ze raden mensen aan om contact op te nemen met de politie als ze bedreigd worden of als ze iets verdachts zien.

De politie van Etten-Leur heeft aangegeven dat ze de dreigbrief serieus nemen en dat ze alles in het werk stellen om de verantwoordelijke te vinden. Ze hebben ook aangegeven dat ze de mensen die bedreigd worden of iets verdachts zien, willen helpen en beschermen.

Het is belangrijk dat mensen die een Russische vlag willen ophangen, voorzichtig zijn en contact opnemen met de politie als ze bedreigd worden of iets verdachts zien. De politie van Etten-Leur neemt de dreigbrief serieus en doet er alles aan om de verantwoordelijke te vinden en de mensen die bedreigd worden te beschermen.