Politie beëindigt illegaal feest in loods Waspik, bijna duizend mensen aanwezig

Afgelopen vrijdagavond heeft de politie een illegaal feest in een loods in Waspik beëindigd. Bijna duizend mensen waren aanwezig op het feest, waarvan de meeste tussen de 18 en 25 jaar oud waren.

De politie kreeg een melding van omwonenden over het feest en ging direct naar de loods. Toen ze daar aankwamen, zagen ze dat er veel mensen aanwezig waren en dat er geen maatregelen waren genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er was geen afstand houden, geen mondkapjes en er werd geen rekening gehouden met de anderhalve meter afstand.

De politie heeft alle aanwezigen verzocht om de loods te verlaten. De meeste mensen hebben dit verzoek opgevolgd, maar er waren ook mensen die weigerden te vertrekken. De politie heeft daarop besloten om de loods te ontruimen.

De politie heeft ook een onderzoek ingesteld naar de organisatoren van het feest. Ze zullen worden vervolgd voor het overtreden van de coronamaatregelen en voor het organiseren van een illegaal feest.

Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de coronamaatregelen. Door samen te zorgen dat we ons aan de regels houden, kunnen we ervoor zorgen dat we onszelf en anderen beschermen tegen het coronavirus.