P!NK annuleert optredens vanwege luchtweginfectie

P!NK annuleert optredens vanwege luchtweginfectie

P!NK, de Amerikaanse popzangeres, heeft onlangs aangekondigd dat ze haar aankomende optredens in Europa heeft geannuleerd vanwege een luchtweginfectie. De zangeres heeft aangegeven dat ze een ernstige infectie heeft opgelopen en dat ze rust nodig heeft om te herstellen.

De optredens die geannuleerd zijn, waren onderdeel van haar ‘Beautiful Trauma World Tour’. De tour begon in maart 2018 en was bedoeld om haar album ‘Beautiful Trauma’ te promoten. De tour was een groot succes en P!NK had al meer dan 80 optredens gegeven voordat ze besloot om de resterende optredens te annuleren.

Fans van P!NK zijn erg teleurgesteld dat de zangeres haar optredens heeft geannuleerd, maar begrijpen ook dat ze rust nodig heeft om te herstellen. Veel fans hebben hun steun betuigd aan P!NK via social media.

P!NK heeft aangegeven dat ze de resterende optredens later dit jaar alsnog wil geven als ze volledig hersteld is. Fans kunnen hun tickets houden of een volledige terugbetaling krijgen als ze dat willen.

Het is belangrijk om je luchtwegen gezond te houden, vooral als je veel optredens geeft zoals P!NK. We hopen dat de zangeres snel herstelt en weer op het podium kan staan.