PMT verhoogt pensioenen van 1,3 miljoen deelnemers

PMT, de Pensioen- en Verzekeringsmaatschappij van Tunesië, heeft aangekondigd dat ze de pensioenen van 1,3 miljoen deelnemers zullen verhogen. De verhoging is onderdeel van een groter plan om de pensioenen in Tunesië te verbeteren.

De verhoging zal in twee fasen worden uitgevoerd. In de eerste fase zullen de pensioenen van deelnemers met een lage inkomens worden verhoogd. Deze verhoging zal in januari 2021 worden toegepast. In de tweede fase zullen de pensioenen van deelnemers met een hogere inkomens worden verhoogd. Deze verhoging zal in juli 2021 worden toegepast.

De verhoging zal variëren afhankelijk van het inkomen van de deelnemer. Degenen met een lager inkomen zullen een grotere verhoging krijgen dan degenen met een hoger inkomen. De verhoging zal ook afhankelijk zijn van het aantal jaren dat de deelnemer al bij PMT is.

PMT heeft aangekondigd dat ze hun pensioendiensten zullen blijven verbeteren. Ze zullen ook hun klantenservice verbeteren door meer middelen te investeren in technologie en training. Dit zal ervoor zorgen dat deelnemers sneller antwoord krijgen op hun vragen en betere service krijgen.

De verhoging van de pensioenen is goed nieuws voor miljoenen Tunesiërs die bij PMT aangesloten zijn. Het is een stap in de goede richting om de levensstandaard van Tunesiërs te verbeteren. PMT hoopt dat hun inspanningen ervoor zullen zorgen dat mensen eerder kunnen stoppen met werken en genieten van hun pensioen.