Pip Pellens krijgt een dochter

Pip Pellens, de bekende Nederlandse actrice, heeft een dochter gekregen! De actrice en haar man, de Belgische muzikant Jeroen Van Aken, zijn dolgelukkig met hun nieuwe aanwinst.

De baby heet Lola en is geboren op 19 januari 2021. De ouders hebben het nieuws op Instagram gedeeld met een foto van hun kleine meid.

Pip Pellens is al jarenlang een bekende Nederlandse actrice. Ze heeft in veel films en series gespeeld, waaronder de populaire serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ook is ze regelmatig te zien in commercials en andere media-uitingen.

Haar man Jeroen Van Aken is een Belgische muzikant. Hij heeft al veel albums uitgebracht en is regelmatig op tournee. Ook heeft hij een aantal prijzen gewonnen voor zijn muziek.

De komst van Lola is voor de ouders een grote verandering in hun leven. Ze zijn erg blij met hun kleine meid en kijken er naar uit om haar op te voeden.

Het is duidelijk dat Pip Pellens en Jeroen Van Aken erg gelukkig zijn met hun nieuwe aanwinst. We wensen hen veel geluk met hun kleine meid!