Piloot die na paddogebruik vliegtuig wilde laten crashen krijgt geen straf

Piloot die na paddogebruik vliegtuig wilde laten crashen krijgt geen straf

Een piloot die in 2019 een vliegtuig wilde laten crashen nadat hij paddo’s had gebruikt, is vrijgesproken van alle aanklachten. De rechter oordeelde dat de piloot, die anoniem wil blijven, geen straf verdient omdat hij geen kwaad in de zin had.

De piloot was op weg naar de luchthaven van Manchester toen hij besloot om paddo’s te gebruiken. Hij had geen idee dat het illegaal was en dacht dat het een goede manier was om zijn stress te verlichten. Toen hij bijna bij de luchthaven was, begon hij te hallucineren en kreeg hij de neiging om het vliegtuig te laten crashen. Gelukkig kon de co-piloot hem overhalen om het vliegtuig veilig te landen.

De rechter oordeelde dat de piloot geen straf verdient omdat hij geen kwaad in de zin had. Volgens de rechter was de piloot onwetend over de illegale status van paddo’s en had hij geen idee dat hij iets verkeerds deed. De rechter benadrukte ook dat de piloot geen gevaar had opgeleverd voor andere mensen, omdat de co-piloot hem had weten tegen te houden.

Hoewel de piloot geen straf heeft gekregen, is het belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van paddo’s illegaal is en dat het gevaarlijk kan zijn als je het gebruikt als je aan het sturen bent of een vliegtuig bestuurt. Als je drugs gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet in een situatie komt waarin je anderen in gevaar brengt.