Piloot beweert dat hij een zenuwinzinking had toen hij vliegtuigmotoren wilde uitzetten

Piloot beweert dat hij een zenuwinzinking had toen hij vliegtuigmotoren wilde uitzetten

Vorige week heeft een piloot een schokkend verhaal verteld over een vlucht die hij maakte in 2017. Hij beweerde dat hij een zenuwinzinking had toen hij de motoren van het vliegtuig wilde uitzetten.

De piloot, die anoniem wil blijven, vertelde dat hij op weg was naar een bestemming in het buitenland toen het incident plaatsvond. Toen hij de motoren wilde uitzetten, kreeg hij plotseling een zenuwinzinking. Hij had geen idee wat er aan de hand was en was bang dat hij het vliegtuig niet meer kon besturen.

Gelukkig kon de piloot de situatie onder controle krijgen en het vliegtuig veilig landen. Na de landing werd hij onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De piloot beweert dat dit incident het gevolg was van een lange periode van overmatige stress. Hij had al maandenlang lange diensten gevlogen en was uitgeput.

Deze situatie is een goede herinnering aan de noodzaak om regelmatig rust te nemen en een goede balans te vinden tussen werk en privé. Piloot moeten er ook voor zorgen dat ze voldoende slaap krijgen en hun stressniveau in de gaten houden. Als ze dit niet doen, kunnen ze gevaarlijke situaties veroorzaken.