Pieter Pot verpakkingsvrije winkel krijgt 335.000 euro donatie van klanten na oproep

Pieter Pot, een verpakkingsvrije winkel in Rotterdam, heeft een enorme donatie gekregen van klanten. Na een oproep op sociale media hebben meer dan 500 mensen een donatie gedaan van in totaal 335.000 euro.

De verpakkingsvrije winkel is een initiatief van drie vrienden die het idee hadden om een winkel te openen waar klanten producten kunnen kopen zonder verpakking. De winkel biedt een grote verscheidenheid aan producten, waaronder voedsel, cosmetica, huishoudelijke artikelen en meer.

De oproep voor donaties werd gedaan omdat de winkel in financiƫle problemen was geraakt door de coronacrisis. De oproep werd overal op sociale media gedeeld en er kwamen veel positieve reacties. Er werden donaties gedaan door mensen uit alle lagen van de bevolking, van kinderen tot ouderen.

De eigenaren van Pieter Pot zijn ontzettend dankbaar voor de donaties en ze zijn van plan om de donaties te gebruiken om de winkel te verbeteren en nieuwe producten aan te bieden. Ze willen ook hun klanten bedanken voor hun steun en hun liefde voor het milieu.

De donatie is een mooi voorbeeld van hoe mensen samen kunnen werken om een verschil te maken. Het laat zien dat mensen bereid zijn om geld te doneren aan initiatieven die milieuvriendelijk zijn. Het is ook een goed voorbeeld van hoe de samenleving kan helpen om bedrijven die in moeilijkheden zitten te ondersteunen.