Peter Gillis over uitstel van boek Nicol Kremers: ‘Ik ben met mijn eigen leven bezig’

Peter Gillis, de vader van Nicol Kremers, heeft gereageerd op de uitstel van het boek dat over zijn dochter geschreven zou worden. Hij zei: “Ik ben met mijn eigen leven bezig en ik ben niet geïnteresseerd in de publiciteit die er rondom het boek is.”

Het boek, dat door de uitgeverij De Bezige Bij uitgebracht zou worden, zou gaan over de verdwijning en dood van Nicol Kremers. Het boek zou geschreven worden door de journaliste Marijke Rijsberman.

De uitgeverij heeft echter besloten om het boek uit te stellen. Volgens de uitgeverij is het belangrijk om de privacy van de familie Kremers te respecteren.

Peter Gillis heeft begrip voor de beslissing van de uitgeverij. Hij zei: “Ik ben blij dat de uitgeverij respect toont voor onze privacy. Ik ben met mijn eigen leven bezig en ik ben niet geïnteresseerd in de publiciteit die er rondom het boek is.”

Het boek zou eerder dit jaar uitgebracht worden, maar de uitgeverij heeft besloten om het boek uit te stellen totdat er meer duidelijkheid is over de zaak Nicol Kremers. Ondertussen blijft Peter Gillis met zijn eigen leven bezig.