Persoon zwaargewond na uitstappen uit vrachtwagen bij ongeluk ring Amsterdam

Afgelopen zaterdag heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de ring rond Amsterdam. Een vrachtwagen reed over de ring toen de bestuurder plotseling uit de cabine stapte. Hij werd geschept door een andere auto en kwam zwaargewond op de weg terecht.

Het slachtoffer, een man van middelbare leeftijd, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plaatse gekomen om het ongeluk te onderzoeken. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend, maar de politie vermoedt dat de bestuurder van de vrachtwagen plotseling is uitgestapt.

De politie heeft ook een getuige geïnterviewd die heeft verklaard dat de bestuurder van de vrachtwagen plotseling uit de cabine sprong en op de weg terechtkwam. De getuige zei ook dat er geen andere auto’s in de buurt waren die bij het ongeluk betrokken waren.

Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen, maar zijn toestand is nog steeds ernstig. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en hoopt dat er meer informatie boven tafel komt.