Pernille La Lau presenteert zondagochtendshow op RTL 4

Pernille La Lau is de nieuwe presentator van de zondagochtendshow op RTL 4. De show, genaamd ‘Zondag met Pernille’, begon op zondag 5 juli 2020 en wordt elke zondag van 9.00 tot 12.00 uur uitgezonden.

Pernille La Lau is een bekende Nederlandse presentator, die al jarenlang verschillende programma’s presenteert. Ze heeft bijvoorbeeld de talkshow ‘De Wereld Draait Door’ gepresenteerd en is ook bekend van haar programma ‘Pernille’s Poppenkast’.

In ‘Zondag met Pernille’ staat Pernille La Lau centraal. Ze presenteert de show samen met verschillende gasten, waaronder bekende Nederlanders, artiesten en andere bekende personen. Ook worden er verschillende spelletjes gespeeld en er wordt muziek gedraaid.

De show is bedoeld om mensen een leuke zondagochtend te bezorgen. Pernille La Lau wil de kijkers vermaken met leuke gesprekken, grappige spelletjes en goede muziek. De show is daarom ook geschikt voor het hele gezin.

Pernille La Lau is erg blij met haar nieuwe show en hoopt dat ze veel kijkers kan vermaken met ‘Zondag met Pernille’. De show is elke zondag van 9.00 tot 12.00 uur te zien op RTL 4.