PEC-directeur verbaasd na bekeruitschakeling: 'Het pijnlijkste moment uit mijn carrière naast één ander'

PEC-directeur verbaasd na bekeruitschakeling: ‘Het pijnlijkste moment uit mijn carrière naast één ander’

De directeur van PEC Zwolle, Gerard Nijkamp, is verbaasd na de bekeruitschakeling tegen Ajax. De ploeg van PEC verloor met 0-2 en Nijkamp noemt het “het pijnlijkste moment uit mijn carrière naast één ander”.

Na de wedstrijd was er een gevoel van teleurstelling bij de directeur. Hij vertelde: “Het was een zeer moeilijke avond voor ons. We hadden veel hoop dat we door zouden gaan naar de volgende ronde, maar helaas kon dat niet. We hebben alles gedaan wat we konden, maar het was niet genoeg om te winnen.”

Nijkamp ging verder: “Het is een pijnlijk moment voor mij. Ik heb al veel successen geboekt in mijn carrière, maar dit is één van de pijnlijkste momenten naast één ander. We hadden echt gehoopt dat we door zouden gaan, maar helaas was dat niet het geval.”

De directeur van PEC Zwolle is teleurgesteld, maar hij blijft optimistisch. Hij zei: “We moeten ons nu focussen op de competitie en proberen zo hoog mogelijk te eindigen. We hebben een goed team en ik ben ervan overtuigd dat we succes kunnen boeken.”

Het was een teleurstellende avond voor PEC Zwolle en hun directeur Gerard Nijkamp. Hoewel hij teleurgesteld is, blijft hij optimistisch en kijkt hij uit naar de rest van het seizoen.