Paul van Loon wint tweede Gouden Boek in maand tijd voor Meester Kikker

Paul van Loon wint tweede Gouden Boek in maand tijd voor Meester Kikker

Paul van Loon is een Nederlandse kinderboekenschrijver die de afgelopen maand twee Gouden Boeken heeft gewonnen. De eerste Gouden Boek was voor zijn boek Meester Kikker, dat in januari werd uitgebracht. De tweede Gouden Boek is voor hetzelfde boek, maar deze keer voor de categorie ‘Beste Kinderboek’.

Meester Kikker is een verhaal over een kikker die een avontuur beleeft in het bos. Hij ontmoet verschillende dieren en leert veel over het bos en de dieren die erin leven. Het verhaal is geschreven voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

De Gouden Boeken zijn prijzen die worden uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Kinderboekenuitgevers. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste kinderboeken. Paul van Loon is de eerste schrijver die twee Gouden Boeken in één maand heeft gewonnen.

De Gouden Boeken zijn een erkenning van de kwaliteit van Paul van Loon’s werk. Hij heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Griffel en de Gouden Uil. Met deze twee Gouden Boeken heeft hij bewezen dat hij een uitstekende kinderboekenschrijver is.

Paul van Loon is erg blij met de prijs en hij hoopt dat Meester Kikker veel kinderen blij zal maken. Hij is van plan om nog meer verhalen te schrijven die kinderen kunnen inspireren en vermaken.