Pathé haalt tweede recordweek op rij dankzij ‘Barbenheimer’

Pathé heeft voor de tweede week op rij een recordweek geboekt. Dit is te danken aan de komische film ‘Barbenheimer’ die in de bioscopen draait. De film, geregisseerd door Arne Toonen, heeft al meer dan 500.000 bezoekers getrokken.

De film vertelt het verhaal van de jonge Barbenheimer, die zijn dorp moet verlaten om een beter leven te zoeken. Hij komt terecht in de grote stad, waar hij allerlei avonturen beleeft. De film is een komische kijk op het leven en de mensen die je er tegenkomt.

Pathé is blij met deze resultaten en is van plan om de film nog langer in de bioscopen te laten draaien. Ook zullen er meer promotiecampagnes worden gestart om de film nog meer bekendheid te geven.

De film is een grote hit bij het publiek, wat te danken is aan de grappige situaties, de herkenbare personages en de prachtige beelden. Ook heeft de film veel positieve recensies gekregen van filmcritici.

Pathé is trots op deze prestatie en hoopt dat de film nog meer mensen zal aanspreken. Als je nog geen kaartje hebt gehaald, dan is het zeker de moeite waard om naar ‘Barbenheimer’ te gaan kijken.