Passagiers evacueren via noodglijbaan van Air China-vliegtuig na motorbrand

Passagiers evacueren via noodglijbaan van Air China-vliegtuig na motorbrand

Vandaag hebben passagiers van een Air China-vliegtuig een angstige ervaring gehad toen ze via een noodglijbaan moesten evacueren na een motorbrand. Het vliegtuig, dat op weg was van Chongqing naar Lhasa, de hoofdstad van Tibet, had een motorbrand toen het opsteeg. De piloot besloot om het vliegtuig terug te keren naar Chongqing, waar de passagiers via de noodglijbaan moesten evacueren.

Volgens getuigen was de brand hevig en verspreidde zich snel door het vliegtuig. Passagiers werden gevraagd om hun zuurstofmaskers te gebruiken en hun stoelriemen vast te maken. Toen het vliegtuig terugkeerde naar Chongqing, werden de passagiers gevraagd om via de noodglijbaan te evacueren.

De noodglijbaan is een veiligheidsmaatregel die door luchtvaartmaatschappijen wordt gebruikt om passagiers in noodsituaties te evacueren. De glijbaan is gemaakt van sterk materiaal en is ontworpen om passagiers in veiligheid te brengen. Het is een van de meest effectieve manieren om passagiers in noodsituaties te evacueren.

Gelukkig konden alle passagiers van het Air China-vliegtuig veilig worden geƫvacueerd via de noodglijbaan. Er zijn geen gewonden gemeld en er is geen schade aan het vliegtuig. De oorzaak van de motorbrand is nog onbekend, maar er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak.

De noodglijbaan is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsmaatregelen die luchtvaartmaatschappijen nemen om passagiers te beschermen. De noodglijbaan heeft vandaag bewezen dat het een effectief middel is om passagiers in noodsituaties te evacueren.