Paris Saint-Germain verwacht veel van Champions League na matige competitiestart: 'Het serieuze werk begint nu'.

Paris Saint-Germain verwacht veel van Champions League na matige competitiestart: ‘Het serieuze werk begint nu’.

Paris Saint-Germain heeft een matige competitiestart gehad, maar de club verwacht veel van de Champions League. PSG begon de Ligue 1-campagne met een gelijkspel tegen AS Monaco en verloor vervolgens twee keer op rij tegen RC Lens en Olympique Marseille. Hoewel de resultaten niet optimaal zijn, is de club er van overtuigd dat het serieuze werk pas begint in de Champions League.

De club heeft een sterke selectie met spelers als Neymar, Kylian Mbappé en Mauro Icardi. Deze spelers zullen de sleutel zijn tot succes in de Champions League. PSG heeft ook een ervaren coach in Thomas Tuchel, die al eerder succesvol was in de competitie.

De club heeft al een aantal goede resultaten behaald in de Champions League, waaronder een finaleplaats in 2020. PSG is er dan ook van overtuigd dat ze dit jaar verder kunnen komen dan ooit tevoren. De club heeft een sterk team dat meer dan in staat is om de competitie te winnen.

De club is zich ervan bewust dat er nog veel werk aan de winkel is om de titel te winnen. PSG moet nog steeds verbeteren op het gebied van verdediging, aanval en teamchemie. Als de club dit kan bereiken, is er geen reden waarom ze niet ver kunnen komen in de Champions League.

Het serieuze werk begint nu voor PSG. De club heeft een sterke selectie en ervaren coach, waardoor ze meer dan in staat zijn om een gooi te doen naar de titel. Als ze hun best doen, is er geen reden waarom ze niet ver kunnen komen in de Champions League.