Paris Saint-Germain versterkt zich opnieuw in het Midden-Oosten door transfer van Draxler

Paris Saint-Germain versterkt zich opnieuw in het Midden-Oosten door transfer van Draxler

Paris Saint-Germain heeft zich opnieuw versterkt in het Midden-Oosten door de transfer van Julian Draxler. De Duitse international komt over van VfL Wolfsburg en tekende een contract voor vier jaar bij de Franse club.

De 23-jarige aanvaller heeft al veel ervaring in de Bundesliga, waar hij voor Schalke 04 en Wolfsburg speelde. Hij heeft ook al meerdere malen voor de Duitse nationale ploeg gespeeld.

Met de komst van Draxler versterkt PSG zich opnieuw in het Midden-Oosten. De club heeft al eerder spelers uit de regio getransfereerd, waaronder Hatem Ben Arfa, Javier Pastore en Angel Di Maria.

De transfer van Draxler is een duidelijk teken dat PSG zich wil versterken in het Midden-Oosten. De club is al jarenlang een van de meest succesvolle clubs in Europa en wil nu ook een voet aan de grond krijgen in het Midden-Oosten.

De transfer van Draxler is een grote stap voor PSG en zal de club helpen om nog succesvoller te worden. Met de komst van Draxler wordt PSG een nog sterker team en zal het de concurrentie aangaan met andere topclubs uit Europa.