Paredes mist honderdste interland door computerfout

Paredes mist honderdste interland door computerfout

De Portugese voetballer Ricardo Paredes miste zijn honderdste interland door een computerfout. De verdediger van Sporting Lissabon had zijn honderdste interland voor Portugal moeten spelen tegen Kroatiƫ, maar de computerfout zorgde ervoor dat hij niet op de lijst stond.

De fout werd gemaakt door de Portugese voetbalbond, die Paredes niet op de lijst zette voor de wedstrijd tegen Kroatiƫ. De verdediger had al 99 interlands gespeeld voor Portugal, maar hij kon zijn honderdste interland niet spelen omdat hij niet op de lijst stond.

Paredes was erg teleurgesteld dat hij zijn honderdste interland niet kon spelen. Hij had al jarenlang gewerkt om dit te bereiken en was erg blij geweest dat hij deze mijlpaal kon bereiken. Helaas was dit niet mogelijk door de computerfout.

De Portugese voetbalbond heeft zich verontschuldigd voor de fout en heeft aangekondigd dat Paredes alsnog zijn honderdste interland zal spelen. De verdediger zal waarschijnlijk in het volgende internationale duel van Portugal spelen, waardoor hij alsnog zijn honderdste interland kan spelen.

Het is jammer dat Paredes zijn honderdste interland niet kon spelen zoals gepland, maar het is goed dat de Portugese voetbalbond ervoor heeft gezorgd dat hij alsnog deze mijlpaal kan bereiken.