Ozzy Osbourne moet weer onder het mes: ‘Ik heb veel pijn’

Ozzy Osbourne, de legendarische zanger van de heavy metal band Black Sabbath, moet weer onder het mes. De 71-jarige rocker heeft al jaren last van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder een rugoperatie in 2003. Nu heeft hij weer pijn en heeft hij een operatie nodig.

Ozzy vertelde aan The Sun dat hij veel pijn heeft en dat hij weer naar de dokter moet. “Ik heb een paar dingen die ik moet laten opereren. Ik heb veel pijn,” zei hij.

Ozzy is al jaren een van de meest invloedrijke rocksterren ter wereld. Hij is bekend om zijn harde rockmuziek, maar ook om zijn extreme levensstijl. In de jaren 70 en 80 was hij bekend om zijn drank- en drugsgebruik.

Hoewel hij nu meer gezond leeft, heeft hij nog steeds te maken met gezondheidsproblemen. In 2003 onderging hij een rugoperatie en in 2013 had hij een hersenontsteking. In 2018 kreeg hij ook een longontsteking.

Ondanks zijn gezondheidsproblemen blijft Ozzy optreden. Hij speelt nog steeds regelmatig concerten en is bezig met een wereldtournee voor zijn nieuwe album.

Ozzy’s gezondheid is voor veel fans een grote zorg. Ze hopen dat de operatie goed verloopt en dat hij snel weer beter wordt. Ozzy zelf lijkt ook optimistisch te zijn over de situatie. “Ik ben er klaar voor,” zei hij. “Ik ben er klaar voor om door te gaan.”