Overlijden van Breaking Bad-acteur Mark Margolis (Hector Salamanca)

De acteur Mark Margolis, bekend van zijn rol als Hector Salamanca in de populaire televisieserie Breaking Bad, is op 80-jarige leeftijd overleden. Margolis speelde de rol van Hector Salamanca in de serie van 2008 tot 2013.

Hector Salamanca was een mysterieuze figuur die een belangrijke rol speelde in de plot van Breaking Bad. Hij was een voormalig lid van de Salamanca-familie, een Mexicaanse drugscriminele organisatie. Hector was een gevaarlijke en wraakzuchtige man die bereid was om alles te doen om zijn familie te beschermen.

Margolis was een veelgeprezen acteur die veel verschillende rollen heeft gespeeld in films en televisieseries. Hij werd vooral bekend door zijn rol als Hector Salamanca in Breaking Bad, maar hij heeft ook verschillende andere rollen gespeeld, waaronder die van de oude man in de film The Wrestler uit 2008.

Margolis’ overlijden is een grote verlies voor de film- en televisiewereld. Zijn rol als Hector Salamanca was een van de meest herinnerde rollen uit Breaking Bad en hij zal gemist worden door fans over de hele wereld. Zijn familie, vrienden en collega’s hebben hun gevoelens van verdriet en verlies uitgesproken op sociale media.

Het overlijden van Mark Margolis is een grote schok voor de fans van Breaking Bad en voor iedereen die hem kende. We zullen zijn bijdrage aan de film- en televisiewereld blijven herinneren en onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden.