Overlijden Angus Cloud: acteur nog te zien in drie films

Het overlijden van Angus Cloud, een jonge acteur die nog te zien was in drie films, heeft de filmwereld geschokt. Cloud was slechts 18 jaar oud toen hij op vrijdag 11 september 2020 overleed.

Cloud begon zijn carrière als acteur in 2018, toen hij te zien was in de film ‘Euphoria’. Daarna speelde hij in de films ‘The King of Staten Island’ en ‘Ma Rainey’s Black Bottom’. In de laatste film speelde hij de rol van Sylvester, een jonge muzikant die deel uitmaakte van de band van Ma Rainey.

Hoewel Cloud maar in drie films te zien was, liet hij een grote indruk achter. Zijn vrienden en familie hebben hun verdriet uitgesproken over zijn plotselinge overlijden. Ook de cast en crew van de films waarin hij speelde, hebben hun verdriet uitgesproken.

Cloud’s laatste film, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, is nog steeds te zien op Netflix. Het is een mooie manier om zijn leven te herdenken.

Het is tragisch dat Angus Cloud zo jong is overleden. Hij had een veelbelovende carrière voor zich, en het is jammer dat hij niet meer in nieuwe films te zien zal zijn. We herdenken hem met respect en gedenken zijn korte maar indrukwekkende carrière.