over zijn verledenDuncan Laurence over zijn persoonlijke achtergrond

over zijn verledenDuncan Laurence over zijn persoonlijke achtergrond

Duncan Laurence is een Nederlandse zanger die bekend is geworden door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2019. Hij won de competitie met zijn nummer ‘Arcade’. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Duncan Laurence een interessante persoonlijke achtergrond heeft.

Duncan Laurence is geboren en getogen in Spijkenisse, Nederland. Hij begon al op jonge leeftijd met het schrijven van liedjes en het spelen van muziek. Na zijn middelbare school verhuisde hij naar Amsterdam, waar hij zijn muzikale carrière verder uitbouwde.

Naast zingen en songwriting, heeft Duncan Laurence ook een achtergrond in theater. Hij was actief bij verschillende theaterproducties in Nederland en speelde ook in verschillende films. Hij heeft ook een achtergrond in klassieke muziek en speelt verschillende instrumenten, waaronder piano, gitaar en drums.

Duncan Laurence heeft ook een achtergrond in kunst en design. Hij heeft een opleiding gevolgd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Naast zijn muzikale carrière is hij ook actief als kunstenaar en ontwerper.

Kortom, Duncan Laurence heeft een interessante persoonlijke achtergrond die veel mensen niet kennen. Zijn liefde voor muziek, theater, kunst en design hebben hem geholpen om een succesvolle carrière op te bouwen.