Ouwejan teruggezet naar beloftenploeg Schalke 04 wegens ‘respectloos gedrag’

De voetbalwereld staat op zijn kop na de recente ontwikkelingen rondom Ouwejan. De 19-jarige middenvelder van Schalke 04 is teruggezet naar de beloftenploeg van de club wegens ‘respectloos gedrag’.

Ouwejan maakte deel uit van de eerste selectie van Schalke 04 sinds zijn overstap van FC Twente in januari 2019. Hij was een van de meest veelbelovende talenten in de Bundesliga en werd gezien als een belangrijke speler voor de toekomst van de club.

Echter, de club heeft nu besloten dat Ouwejan teruggezet moet worden naar de beloftenploeg. Volgens Schalke 04 heeft Ouwejan zich ‘respectloos’ gedragen en heeft hij zich niet aan de teamregels gehouden. Hoewel er geen verdere details bekend zijn gemaakt, is duidelijk dat de club niet tevreden is met het gedrag van Ouwejan.

Ouwejan is een van de meest veelbelovende talenten in de Bundesliga en het is jammer dat hij nu teruggezet is naar de beloftenploeg. Het is echter belangrijk dat spelers zich aan de teamregels houden en respectvol gedrag tonen. Als Ouwejan dit kan doen, kan hij misschien weer terugkeren naar de eerste selectie van Schalke 04.