Ouwehand wil lijsttrekker PvdD worden, ondanks tegenstand van bestuur

De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft aangekondigd dat Esther Ouwehand de lijsttrekker zal zijn bij de komende verkiezingen. Hoewel Ouwehand al jarenlang een belangrijke speler is binnen de partij, heeft het bestuur van de PvdD haar kandidatuur tegengehouden.

Ouwehand was al lange tijd een prominent lid van de PvdD, maar het bestuur heeft geprobeerd haar kandidatuur tegen te houden. Volgens het bestuur is Ouwehand niet geschikt om lijsttrekker te worden. Ze stellen dat Ouwehand niet genoeg ervaring heeft met politieke besluitvorming en dat ze niet in staat is om de partij naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel het bestuur van de PvdD tegen Ouwehands kandidatuur is, heeft ze toch besloten om door te gaan met haar kandidatuur. Ze zegt dat ze ervan overtuigd is dat ze de partij naar een hoger niveau kan tillen en dat ze de juiste persoon is om de partij naar de verkiezingen te leiden.

Ouwehand is vastbesloten om lijsttrekker te worden en hoopt dat het bestuur haar kandidatuur zal accepteren. Als ze lijsttrekker wordt, zal ze de partij naar een hoger niveau tillen en meer stemmen aantrekken. Het is afwachten of het bestuur van de PvdD haar kandidatuur zal accepteren of niet.