Oud-speler Van ‘t Schip krijgt rol bij geplaagde Ajax na Van Praag en Van Gaal

Ajax heeft een nieuwe directeur aangesteld om de club te helpen met de problemen waarmee ze te maken hebben. De voormalige speler van Ajax, Michael van ‘t Schip, is aangesteld als directeur technische zaken. Hij komt de club versterken na de vertrekken van directeuren Johan Cruijff en Louis van Gaal.

Van ‘t Schip speelde in de jaren tachtig en negentig voor Ajax. Hij was een van de beste spelers van de club en maakte deel uit van het team dat in 1995 de Champions League won. Na zijn carrière als speler werd hij trainer bij Ajax en was hij ook betrokken bij het technische beleid van de club.

Hij komt nu terug om Ajax te helpen met hun problemen. De club heeft de afgelopen jaren veel problemen gehad met de financiën, de prestaties op het veld en het imago. Van ‘t Schip’s taak is om de technische zaken bij Ajax te verbeteren, zodat de club weer succesvol kan worden.

Van ‘t Schip is een gewaardeerde oud-speler van Ajax en hij heeft veel ervaring met het technische beleid van de club. Hij is een goede keuze als directeur technische zaken en hij zal er alles aan doen om Ajax weer op de kaart te zetten.