Oud-PSV'er Madueke laat indruk achter bij Pochettino: 'Ik kan op hem vertrouwen'

Oud-PSV’er Madueke laat indruk achter bij Pochettino: ‘Ik kan op hem vertrouwen’

Oud-PSV’er Noni Madueke heeft een indruk achtergelaten bij Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino. De 17-jarige Madueke, die in juli 2019 van PSV naar de Engelse topclub verhuisde, heeft een goede indruk gemaakt op de Argentijnse trainer.

Pochettino heeft Madueke als een van de belangrijkste spelers in de selectie gezien. Hij heeft de jonge aanvaller al meerdere keren geprezen voor zijn prestaties en zijn inzet. “Ik kan op Noni vertrouwen. Hij is een geweldige speler met veel potentieel”, aldus Pochettino.

Madueke maakte vorig seizoen zijn debuut in de Premier League. Hij speelde in totaal vier wedstrijden voor Tottenham Hotspur, waaronder twee wedstrijden in de Champions League. Ook maakte hij zijn debuut voor de Engelse nationale ploeg.

De jonge aanvaller is erg blij met de kansen die hij krijgt bij Tottenham Hotspur. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om te spelen in de Premier League en om onder de leiding van Pochettino te staan. Hij is een geweldige trainer en ik voel me vereerd dat hij zo veel vertrouwen in mij heeft”, aldus Madueke.

Het is duidelijk dat Madueke een grote toekomst tegemoet gaat bij Tottenham Hotspur. Als hij zo doorgaat, zal hij een van de beste spelers van de club worden. Pochettino is ervan overtuigd dat Madueke een grote toekomst tegemoet gaat en hij zal hem blijven steunen in zijn ontwikkeling.